ηλεκτρονικές παραγγελίες
για αγορές απευθείας από την Άνω Τελεία
Προσφέρετε κάποια έκπτωση;
Ναι, προσφέρουμε! Για τίτλους που εκδόθηκαν μες στους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες, έχεις έκπτωση 10% (την ανώτατη που επιτρέπεται απ' τον νόμο) για αγορά μέσω του ιστοτόπου μας. Για παλαιότερους τίτλους, η έκπτωση κυμαίνεται μεταξύ 20-25%. Επίσης, για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 30 ευρώ σου κάνουμε δώρο τα έξοδα αποστολής.
Πρέπει να γίνω μέλος ή κάτι παρόμοιο για να χρησιμοποιήσω την τσάντα αγορών;
Όχι βέβαια! Η όλη διαδικασία επιλογής βιβλίου/-ων γίνεται χωρίς να συνδεθείς κάπου ή να δώσεις κωδικούς. Μόνο κατά το checkout θα σου ζητήσουμε τα βασικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση παραλαβής) ώστε να ξέρουμε πού θα αποστείλουμε την παραγγελία και πώς θα σε βρούμε εάν χρειαστούμε κάποια διευκρίνιση.

Διευκρινίζουμε επίσης ότι τα παραπάνω στοιχεία τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για την εκτέλεση της παραγγελίας. Δεν τα επεξεργαζόμαστε, δεν τα χρησιμοποιούμε για να στέλνουμε ενημερωτικό/προωθητικό υλικό, δεν τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους.
Η διαδικασία πληρωμής είναι ασφαλής;
Πιο ασφαλής δεν γίνεται! Η πληρωμή δεν γίνεται απευθείας σε εμάς αλλά στο κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Stripe, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες (αν όχι της κορυφαίας) ηλεκτρονικών συναλλαγών παγκοσμίως σε ζητήματα online ασφάλειας. Εκεί οδηγείσαι αυτόματα κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σου και εισάγεις τα στοιχεία της τραπεζικής ή πιστωτικής κάρτας σου.
Πώς και πότε παραλαμβάνω την παραγγελία μου;
Υπάρχουν δύο επιλογές:
  • με συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική (επιβάρυνση € 3,20), η οποία παραδίδει στην πόρτα σου
  • με box now (επιβάρυνση € 2,00) και παράδοση στο κοντινότερο κουβούκλιο της εταιρείας.
Ο επιθυμητός τρόπος αποστολής δηλώνεται κατά το checkout. Εκεί αφαιρείται επίσης αυτόματα η επιβάρυνση, εάν η συνολική αξία των βιβλίων υπερβαίνει τα 30 ευρώ.

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης με ταχυμεταφορική είναι 1-3 εργάσιμες για μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών της ηπειρωτικής Ελλάδας, 2-3 εργάσιμες για νησιά και αγροτικές περιοχές. Για εξαιρετικά δυσπρόσιτους προορισμούς, όπως απομονωμένα ορεινά χωριά ή μικρονήσια, προσθέστε μία ημέρα.

Ίδιος πάνω-κάτω είναι ο χρόνος με box now, βεβαιώσου όμως πρώτα ότι εξυπηρετείται η περιοχή σου (δεν καλύπτονται ορεινές αραιοκατοικημένες περιοχές, ούτε νησιά πλην Κρήτης).
Μπορώ να παραλάβω και στην Κύπρο;
Ναι, αλλά όχι με την αυτοματοποιημένη διαδικασία. Στείλε μας μήνυμα εδώ, στο οποίο θα αναγράφεις τον τίτλο/-ους και την ποσότητα των αντιτύπων που επιθυμείς. Αποστολές στην Κύπρο γίνονται μόνο με box now (άρα βεβαιώσου πρώτα ότι καλύπτεται η περιοχή σου), με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ. Για μικρότερες παραγγελίες η επιβάρυνση μεταφορικών ανέρχεται σε € 7,00. Οι εκπτώσεις ανά τίτλο ισχύουν κανονικά.

Εάν ο τίτλος που αναζητάς δεν είναι νεοεκδοθείς, πιθανά θα τον βρεις και στο e-shop της Περιδιάβασης στη Λάρνακα.