κυκλοφ: Απρίλιος 2021
isbn: 978-618-85090-9-2
σελίδες: 94
διαστάσεις: 23x16
τιμή: 10,00 ευρώ
Φωνή Ψυχής είναι η ικανότητα να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες στιγμές, να αφήνουμε πίσω μας τις συναισθηματικές πληγές και να κοιτάμε προς το μέλλον. Είναι μια ικανότητα που όλοι έχουμε και μπορούμε να αναπτύξουμε. Σίγουρα στη ζωή μας δεν γίνεται όλα να κυλούν ομαλά και θετικά· ακόμα κι αν γινόταν, θα ζούσαμε δίχως σκοπούς και προσπάθεια. Οι δυσκολίες, τα εμπόδια και τα προβλήματα είναι αυτά που σφυρηλατούν και δημιουργούν ανθρώπους με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία. Ανθρώπους που δεν κάνουν πίσω βήματα μπροστά από μια «λακούβα», αλλά με τη Φωνή της Ψυχής περνούν από μέσα της «ατσαλάκωτοι». Το να προσπαθούμε διαρκώς και πάντοτε να αποφεύγουμε τα αρνητικά συναισθήματα και τις δυσκολίες, ίσως μπορεί να βοηθά προσωρινά, ωστόσο μακροπρόθεσμα αυτό που συμβαίνει είναι να κλιμακώνονται και να γίνεται όλο και δυσκολότερο να τα διαχειριστούμε. Σκεφτείτε τις ικανότητές σας, βρείτε τον εαυτό σας και τα όσα έχετε καταφέρει, και τότε μπορείτε να βρείτε κάτι θετικό μέσα στις δυσκολίες.

Εμείς παρατάμε/καθορίζουμε τις επιλογές μας στη ζωή, εμείς αφήνουμε τον χρόνο να κυλήσει όπως θέλουμε, μόνο εμείς έχουμε τη δύναμη να το αλλάξουμε. Αν πιστέψουμε σε εμάς, εάν αγαπήσουμε εμάς, τότε θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε τις λύσεις που χρειαζόμαστε για να νιώσουμε χαρά και να επουλώσουμε τις άσχημες στιγμές μας. Σε κάθε παραμύθι που γνωρίζουμε και που λέμε στα παιδιά, ο ήρωας προχωρά ό,τι και αν συμβεί, γιατί πιστεύει πως μπορεί και θα καταφέρει να φτάσει στον στόχο του. Ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις διαφορετικές από αυτές του παρελθόντος. Τώρα πρέπει να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι ποτέ δεν θα υποκύψετε, ποτέ δεν θα ξαναπαραδοθείτε στην ηττοπάθεια ή την απελπισία.

Σταύρος Θεοδωρόπουλος
ΦΩΝΗ ΨΥΧΗΣ
αυτοβελτίωση
άμεσα διαθέσιμο για αποστολή με έκπτωση 20% (τελική τιμή: 8,00)
Ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1997, αλλά μεγάλωσε στην Τρίπολη. Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με ειδίκευση στις Βυζαντινές & Νεοελληνικές Σπουδές.

Φωνή Ψυχής (αυτοβελτίωση, 2021)