κυκλοφ: Νοέμβριος 2022
isbn: 978-618-5643-17-1
σελίδες: 402
διαστάσεις: 23x16
τιμή: 16,50 ευρώ
Ακολούθησε τον ήχο των σειρήνων· υπάρχει μια πόλη που είναι κοντύτερα απ’ όσο φαντάζεσαι. Εδώ θηρία ζουν σαν βασιλιάδες, τρέφονται με τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Εδώ η ελπίδα πεθαίνει και εδώ θα χάσεις τη δική σου.

Πλησίασε· βλέπεις τα φώτα στα κτίρια; Η αίθουσα αναμονής για την κόλαση έχει φτιαχτεί από νέον. Ακούς τη μουσική; Οι πιο μελαγχολικές νότες πιάνου, λίγο σαξόφωνο για συνοδεία, λίγο βιολί. Μπορείς να αφήσεις την ψυχή σου μαζί με το παλτό στην είσοδο.

Κοίτα τα αποτυπώματα στους τοίχους· το Κόκκινο Δεξί Χέρι! Η μπογιά που στάζει φαίνεται πως κάνει τον τοίχο να ματώνει. Έλα πιο κοντά, κάποιος θέλει να σου μιλήσει. Του αρέσει να μιλάει κυρίως για τον εαυτό του, θα σου πει και τι πρέπει να κάνεις. Μη φοβάσαι, είναι αργά για να γυρίσεις πίσω. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να σε γνωρίσουν εδώ... Στη Μαυρούπολη.


Λευτέρης Αναγνωστόπουλος
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ
Μυθιστόρημα

άμεσα διαθέσιμο για αποστολή με έκπτωση 25% (τελική τιμή: 12,38 )
Ο Λευτέρης Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1996. Εργάζεται ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Ζει στη Νέα Πέραμο. Το 2022 εξέδωσε το παρθενικό του βιβλίο, το οποίο φιλοδοξεί να είναι η αρχή μιας σειράς μυθιστορημάτων μυστηρίου που θα διαδραματίζονται στη δυστοπική Μαυρούπολη.

Το Κόκκινο Δεξί Χέρι (μυθιστόρημα, 2022)