κυκλοφ: Σεπτέμβριος 2023
isbn: 978-618-5643-33-1
σελίδες: 194
διαστάσεις: 21x15
τιμή: 13,00 ευρώ
Καλώς ήλθατε στο χωριό των Φοβητσιάρηδων, ή μάλλον στο μέρος όπου ένα χρωματιστό μπαλόνι, ένας αξιαγάπητος πετεινός, ένα σκουρόχρωμο σύννεφο, ένα μικροσκοπικό ποντίκι και μια τρύπα στον τοίχο μπορούν να προκαλέσουν τεράστια αναστάτωση!

Και να ’ταν μόνο αυτά; Με γιατρό που τρέμει τις βελόνες και δάσκαλο που παθαίνει ίλιγγο μόλις πατά σε σκάλα, τα παιδιά του χωριού αισθάνονται πως δεν αντέχουν άλλο αυτή την παράλογη καθημερινότητα. Έτσι, αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καταστρώνοντας ένα σχέδιο με μοναδικά όπλα τη θέλησή τους να βοηθήσουν τους ενήλικες και μια κούτα γεμάτη μυστήριο.

Θα πάψει η μητέρα της Κλημεντίνης να τρέμει τα σύννεφα και ο δήμαρχος τα αθώα κοκόρια; Θα γίνει η φωτογράφιση των Φοβητσιάρηδων από τους δημοσιογράφους που καταφτάνουν στο χωριό; Μήπως τελικά φταίει μόνο ο φόβος για το ίδιο το συναίσθημα του φόβου;


Γιώργος Νούρης
ΟΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΔΕΣ
παιδικό μυθιστόρημα (9-12)

άμεσα διαθέσιμο για αποστολή με έκπτωση 10% (τελική τιμή: 11,70)
Ο Γιώργος Νούρης (Βέροια, 1976) είναι λογιστής. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες και στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημιουργική Γραφή. Ζει στα Γιαννιτσά.

Οι Φοβητσιάρηδες (νεανικό μυθιστόρημα, 2023)