κυκλοφ: Ιούλιος 2024
isbn: 978-618-5643-49-2
σελίδες: 252
διαστάσεις: 23x15
τιμή: 15,00 ευρώ
Από τη Βενετία του 17ου αιώνα έως την Ελλάδα του σήμερα, από τη Βέλια και τη Λιονέτα έως τη Μοιρώ και την Αθηνά, οι μάγισσες πρωτοστατούν στο κυνήγι της διαδοχής αναδυόμενες μέσα από την εκάστοτε ιστορική πραγματικότητα. Πιστές στο πεπρωμένο τους, αποδεικνύουν πως όλα συμβαίνουν με τον τρόπο που θα έπρεπε να έχουν συμβεί.

«Εκείνη τη νύχτα, προς το ξημέρωμα, η Μοιρώ ονειρεύτηκε ξανά την κοκκινομάλλα. Βρισκόταν, λέει, αγκαλιασμένη με τον Άγγελο στον καναπέ του σπιτιού της. Τότε η γυναίκα βγήκε απ' το κάδρο αθόρυβα και την πλησίασε χωρίς να την αντιληφθεί. Ένιωσε μόνο την αύρα της, αισθάνθηκε το αγκάλιασμά της και νόμισε πως την άκουσε να της ψιθυρίζει στ' αυτί το όνομα “Ντιάνα”. Άγγελος και Μοιρώ ξύπνησαν ταυτόχρονα. Εκείνη κρατούσε ακόμη στο σώμα της τη ζεστασιά απ' το άγγιγμα της κοπέλας· όσο για τον Άγγελο, δεν είχε ιδέα τι ήταν αυτό που τον έκανε να πεταχτεί απ’ το κρεβάτι…»


Αντιγόνη Γκούρα
ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ - Σκιές και Σώματα
Μυθιστόρημα

διαθέσιμο για προπαραγγελία με έκπτωση 10% (τελική τιμή: 13,50 )
Η Αντιγόνη Γκούρα γεννήθηκε στην Ιθάκη. Ξεκίνησε την ακαδημαϊκή της ζωή ως χημικός και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την Ψυχική Υγεία. Μέσα από τη μυθοπλασία στοχεύει στην αναγνώριση, στην κατανόηση και τελικά στην αυτοπραγμάτωση των ηρώων της.

Οι Μάγισσες - Σκιές και Σώματα (μυθιστόρημα, υπό έκδοση)