Δευτέρα 3 Ιουνίου
Φάμπρικα, Αθήνα
Οι εκδ. Άνω Τελεία και ο Γιώργος Κουφαλάς σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νουβέλας «Μαυραγέρι» τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, ώρα 7:00 μ.μ., στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα (Μεγ. Αλεξάνδρου 132, Κεραμεικός - όπισθεν κινηματογράφου Λαΐς).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Άννα Λύκου (εκπαιδευτικός, πεζογράφος)
Μανόλης Νταγιαντάς (ποιητής)
ΜΑΥΡΑΓΕΡΙ ΚΟΥΦΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
κυκλοφ: Μάιος 2024
isbn: 978-618-5643-48-5
σελίδες: 146
διαστάσεις: 20x14
τιμή: 13,00 ευρώ
Άντε λοιπόν, βούτα! Να κατέβεις στον ασημένιο βυθό και να βγεις πίσω στη χρυσή επιφάνεια με μια λέξη, μια νότα. Ζωγράφισέ την πάνω στην άμμο! Όταν όλα τα σχήματα το αεράκι τα κάνει Τίποτα, Σκόνη, να ανακουφιστείς. Κοινώνησε αυτήν την αναπνοή σαν Λειτουργία. Ορίστε, μάθετε πώς προσπαθώ να βγάλω κι εγώ τις άκρες μου. Να πώς παραμένω σπασμένος. Να η ματαιότητα και η ματαιοδοξία μου. Τις αφιερώνω σε Εκείνη και στον χρόνο που χάθηκε εξαιτίας μιας τρέλας.

Μα ως εδώ το παιχνίδισμα με την ελπίδα! Αυτός ο μονόλογος παρατράβηξε. Ας γίνει ημερομηνία στην επιτάφια πλάκα ενός καινούργιου θανάτου. Όταν ξαναγεννηθώ, ας τρομάξω και ανήμερος ας ξεκινήσω από νέο μηδέν. Όποιος θέλει, ας πατήσει πάνω στον μαύρο άνεμο και ας πάψει να αναγνωρίζει τη φωνή μου. Να ο πρόλογος και ο επίλογος των μυστικών μου.


Γιώργος Κουφαλάς
ΜΑΥΡΑΓΕΡΙ
νουβέλα φαντασίας

άμεσα διαθέσιμο για αποστολή με
έκπτωση 10% (τελική τιμή: 11,70)
Ο Γιώργος Κουφαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Γράφει, παίζει μουσική, εργάζεται στην εστίαση και τη διοργάνωση συναυλιών.

Μαυραγέρι (νουβέλα, 2024)